Sponsors

De provincie Gelderland heeft automatisch rijden hoog op de agenda staan. Want automatisch rijden, dat heeft de toekomst. Daarom heeft zij deze unieke en grootschalige proef opgestart. Maar het is niet alleen het automatisch rijden waardoor we zo enthousiast zijn over de proef. Het is ook de samenwerking tussen overheden, ondernemers en onderwijs die deze proef mogelijk en succesvol maken!

Behalve een zeer kundig projectteam, is de pilot succesvol dankzij betrokken sponsors en gespecialiseerde toeleveranciers.

Het WEpods project wordt gesponsord door NVIDIAOpenUp Technologies en KPN.

sponsoren_admin_oct-12-131513-2016_conflict

Nvidia

Nvidia is een wereldmarktleider op het gebied van visual computing en computer graphics. Nvdia levert hardware en software en kan vele grote autoproducenten tot haar klanten rekenen.

Nvidia levert WEpods de elf computers waarmee we de beeldverwerking van alle radars en camera’s realiseren, inclusief de technische ondersteuning.

Website: www.nvidia.co.uk

OpenUp Technologies

OpenUp Technologies, gevestigd in Lunteren, is sterk in het ontsluiten en toepassen van real-time en real-place informatie om de beleving, functionaliteit en informatie van multimedia applicaties te verbeteren en zo extra waarde voor de klant te realiseren.

OpenUp biedt haar cloud based augmented reality suite aan voor toepassing in het WEpod Infotainmentsysteem en de WEpod App. OpenUp begeleidt ook de ROC en HAN studenten die deze systemen voor WEpods ontwikkelen.

Website: www.openuptech.com

KPN

KPN biedt middels verschillende producten en diensten oplossingen voor onder andere ICT infrastructuur en netwerken. Om als organisatie productiever te worden moeten applicaties en data altijd in verbinding staan en moet een organisatie voorbereid zijn op de nieuwste technologieën zoals Internet of Things. KPN heeft in Nederland eigen datacenters en levert snelle verbindingen naar elke vorm van cloud zoals public, private of hybride.

KPN levert WEpods twee m2m abonnementen om data communicatie, met onder andere de control room, mogelijk te maken.

Website: www.kpn.com